skip to Main Content

Powerweek – Sporten voor Villa Pardoes

In een week naar de allerbeste versie van jezelf. De allersterkste versie worden, ongeacht je leeftijd, je achtergrond en je werk. Steeds een stap verder zetten. Een week vol uitdagingen, waardevolle kennis opdoen en ondernemersvaardigheden aanleren.

Elke dag om 5 uur opstaan, sporten, gezond eten en leven, de hele week gedisciplineerd werken en workshops en trainingen volgen.

Natuurlijk doe jij, als deelnemer dat voor je zelf: persoonlijke en zakelijke groei creëren en succesvol zijn is namelijk het doel. Maar hoe mooi is het dat we ook voor een goed doel aan de slag gaan! Als je meedoet aan de Powerweek september editie, dan hebben we iets bijzonders:

En dat goede doel is de Villa Pardoes Week: een week waarbij ludieke acties voor en door bedrijven georganiseerd worden om Villa Pardoes onder de aandacht te brengen.

Voor elke minuut dat wij sporten in de Powerweek kun je een bijdrage doen. We sporten (als we het volhouden) 7 uur ofwel 420 minuten. Ons doel is om € 2.500 bij elkaar te sporten om zo een ernstig ziek kind met zijn/haar familie een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving en een onbezorgde week aan te kunnen bieden.

Over de Villa Pardoes Week

De Villa Pardoes Week is een week waar sponsoren verschillende initiatieven uitvoeren om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Op deze manier bundelen zij krachten om zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten. Tijdens deze week werken de ambassadeurs van Villa Pardoes op verschillende manieren aan een donatie voor het goede doel. Zo organiseren zij activiteiten waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes gaat, maar wordt ook veel media-aandacht gecreëerd voor Villa Pardoes. Op deze manier kan dit goede doel nu en in de toekomst zoveel mogelijk dromen laten uitkomen.

Doe jij mee?

Steun de Powerweek