skip to Main Content

Het Powerweek programma

Zonder al te veel weg te geven, vind je hieronder waar je per dag mee aan de slag gaat. We werken gestructureerd, doelbewust en efficiënt aan verschillende thema’s die jou helpen tijdens de Powerweek de allerbeste versie van jezelf te worden.

Maandag Het verbreken van vaste en slechte gewoontes.
Dinsdag Vind je modus en je focus.
Woensdag Timing is key, tijd is geld. Allemaal waar en daarom ga je deze dag aan de slag met Timemanagement.
Donderdag Uit. Je. Comfortzone. Volledig! Je haalt de hele nacht door met werken. Dat klinkt heftig, maar geloof ons, je kunt het écht en we doen dit samen. We helpen elkaar namelijk door deze nacht heen op het kantoor van Z! Accountants.
Vrijdag Tijd voor kwalitatieve rust en mediatie. Werken aan herstel.
Zaterdag In gesprek met jezelf, hoe ga je om met je innerlijke stem?
Zondag Tijd voor reflectie. Plaats je leven in perspectief en bepaal wat de Powerweek jou gebracht heeft.

We werken dus de hele week met thema’s om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Tijdens de Powerweek daag je jezelf uit, push je jezelf en geloof ons: je gaat een nieuwe kracht ontdekken in jezelf. Een kracht die je helpt je focus scherp te krijgen, je vaardigheden te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Drie pijlers zijn daarbij het frame van de week: Gezondheid, mentale kracht en het ontwikkelen van je business skills. Alles wat we doen staat in het teken van het verbeteren van die drie onderdelen.

Weten wie onze trainers zijn tijdens de Powerweek? Klik hier!

Yes, dit is het! Ik schrijf me in!

Ervaringen van deelnemers

Vandaag de enige echte Powerweek afgesloten (gebaseerd op het boek Helweek) met een geweldig gaaf team van ondernemers. 7 dagen lang 05 uur opstaan, elke dage om 5.45 uur sporten, normale werkdagen draaien, 3 x mooie businesstrainingen, geen TV en social media en nog ff een hele nacht doorwerken. Wat een toffe week, veel leermomenten persoonlijk en zakelijk. Inzoomen op je doelen, confrontaties met gewoontes…. Even een week uit je comfortzone… dank je wel Michel Zoutewelle voor de uitnodiging en dank je wel Sanne van Schaik Joost van den Hooven Rowdy de Bruijn Mike Vink Luc Boonen AA Gerwin Witlox RA RC MSc dat jullie met mij de powerweek aangingen. #team #powerweek #blijvenleren

Stephanie

Door het gewoon te gaan doen én ervaren weet je pas waar je echt toe in staat bent. Het samen doen schept een band en geeft stimulans om door te gaan, ook al doe je het voor jezelf. Na deze week weet je dat je tot veel toe in staat bent en het maakt beslissingen nemen in de toekomst gemakkelijker. Ik ben een ervaring rijker en staat jaarlijks op mijn doelenlijst.

Renate

Uitdagend, grensverleggend, terug naar je IK.

Jurgen

Er is zoveel mogelijk door middel van de juiste planning , je tijd effectief indelen en het dag tot dag uitwerken van de verschillende opdrachten hebben hier enorm aan bijgedragen. Ik heb geleerd hoe ik kan switchen tussen verschillende modi, zodat ik niet alleen op het juiste moment de personal trainer was voor mijn klanten, maar op het moment dat ik thuis kwam, ook de zoon kon zijn die ik wilde zijn. De Powerweek heeft mij een enorme boost gegeven!

Steef

Mijn belangrijkste les van de Powerweek in 2019 is dat jezelf veranderen veel sneller positief resultaat oplevert in vergelijking met het wijzen naar omgevingsfactoren, trends of andere mensen/bedrijven.

Sander

Wat klinkt als een Helweek, bleek een week om nooit meer te vergeten. Zoveel geleerd over mezelf in 1 week, focus, aandacht, structuur. Zie het als een APK keuring, blijf investeren in je fysieke en mentale fitheid!

Marco

Van Helweek tot Bestweek in simpelweg 7 dagen, de beste week van je leven!

Jochen

De verbroedering tussen de deelnemers.

Angelo

Gaaf! Vooral dat je veel meer kunt dan je vooraf denkt. En je in 1 week compleet in control bent; een kickstart voor mijn verdere leven.

Michel