skip to Main Content

Wat je leert tijdens de Powerweek

Tijdens de Powerweek ga jij aan de slag met je doelen en business skills. Wat wil jij als ondernemend persoon bereiken? Je gaat tot het uiterste, en haalt daardoor ook het maximale uit jezelf. Je stelt scherp, focust en krijgt je doelen helder. Gegarandeerd!

Je gezondheid verbeteren tijdens de Powerweek

Tijdens de Powerweek let je op je voeding en sport je elke dag, van 5.45 uur tot 6.45 uur. Dat doe je niet alleen, maar samen met de groep deelnemers en Personal Trainers Jochen Kronenberg en Sjef Verhulst van Fit & Strong. We motiveren elkaar! Het sporten doet iedereen op zijn eigen niveau, maar met maximale inspanning en focus om zo je resultaten te bereiken. Je krijgt voorafgaand aan de week een Full Body Scan en een persoonlijk voedingsplan. Aan het einde van de Powerweek doe je de scan nog eens, om te zien wat het je heeft opgeleverd.

Een werkweek als alle andere

De Powerweek is compleet anders dan je ooit hebt gedaan, maar tegelijkertijd is het ook een gewone week voor je. Je doet namelijk wat je altijd doet. Je afspraken, taken, opdrachten, netwerken etc., oftewel je werk. Vrij nemen hoeft dus niet! Sterker nog, je krijgt deze week gegarandeerd meer gedaan dan andere werkweken!

Verbeteren van je business skills

And last but not least: Je gaat ook je ondernemersvaardigheden verbeteren. Tijdens de Powerweek volg je namelijk drie masterclass, gegeven door experts op dit gebied.

  • Sales vanuit je hart
    Trainer Jan van der Hilst leert je in een interactieve training hoe jij écht van betekenis kan zijn voor je klant. Geen gelikte sales training dus, maar een echte eyeopener over hoe jij waarde kunt bieden aan je klant.
  • Sterk aan de slag
    De masterclass ‘Sterk aan de Slag” is gericht op het verbeteren van de productiviteit en het behalen van jouw doelen. De masterclass bevat verschillende strategieën en technieken om effectiever te werken en te plannen. Deze masterclass wordt gegeven door André van Wijlen.
  • Schrijf een mini business plan
    In deze masterclass zullen we het Business Model Canvas verkennen, een krachtige tool ontwikkeld door Alex Osterwalder in 2010. Het doel van deze training is om je te helpen je bedrijfsmodel op een visuele en gestructureerde manier in kaart te brengen, zodat je beter kunt begrijpen hoe je bedrijf waarde creëert, levert en te gelde maakt. 

Je traint dus je ondernemersvaardigheden en wordt daardoor succesvoller.

Maar let op: de week is zeker niet alleen voor ondernemers. De Powerweek is voor iedereen die ondernemend is en het maximale uit zichzelf wil halen. Of je dat nou voor jezelf of voor je werkgever doet.

Ervaringen van deelnemers

Vandaag de enige echte Powerweek afgesloten (gebaseerd op het boek Helweek) met een geweldig gaaf team van ondernemers. 7 dagen lang 05 uur opstaan, elke dage om 5.45 uur sporten, normale werkdagen draaien, 3 x mooie businesstrainingen, geen TV en social media en nog ff een hele nacht doorwerken. Wat een toffe week, veel leermomenten persoonlijk en zakelijk. Inzoomen op je doelen, confrontaties met gewoontes…. Even een week uit je comfortzone… dank je wel Michel Zoutewelle voor de uitnodiging en dank je wel Sanne van Schaik Joost van den Hooven Rowdy de Bruijn Mike Vink Luc Boonen AA Gerwin Witlox RA RC MSc dat jullie met mij de powerweek aangingen. #team #powerweek #blijvenleren

Stephanie

Door het gewoon te gaan doen én ervaren weet je pas waar je echt toe in staat bent. Het samen doen schept een band en geeft stimulans om door te gaan, ook al doe je het voor jezelf. Na deze week weet je dat je tot veel toe in staat bent en het maakt beslissingen nemen in de toekomst gemakkelijker. Ik ben een ervaring rijker en staat jaarlijks op mijn doelenlijst.

Renate

Uitdagend, grensverleggend, terug naar je IK.

Jurgen

Er is zoveel mogelijk door middel van de juiste planning , je tijd effectief indelen en het dag tot dag uitwerken van de verschillende opdrachten hebben hier enorm aan bijgedragen. Ik heb geleerd hoe ik kan switchen tussen verschillende modi, zodat ik niet alleen op het juiste moment de personal trainer was voor mijn klanten, maar op het moment dat ik thuis kwam, ook de zoon kon zijn die ik wilde zijn. De Powerweek heeft mij een enorme boost gegeven!

Steef

Mijn belangrijkste les van de Powerweek in 2019 is dat jezelf veranderen veel sneller positief resultaat oplevert in vergelijking met het wijzen naar omgevingsfactoren, trends of andere mensen/bedrijven.

Sander

Wat klinkt als een Helweek, bleek een week om nooit meer te vergeten. Zoveel geleerd over mezelf in 1 week, focus, aandacht, structuur. Zie het als een APK keuring, blijf investeren in je fysieke en mentale fitheid!

Marco

Van Helweek tot Bestweek in simpelweg 7 dagen, de beste week van je leven!

Jochen

De verbroedering tussen de deelnemers.

Angelo

Gaaf! Vooral dat je veel meer kunt dan je vooraf denkt. En je in 1 week compleet in control bent; een kickstart voor mijn verdere leven.

Michel