skip to Main Content

Wie zit er achter de Powerweek?

Dat zijn de mannen van Z! Accountants. Michel Zoutewelle en Richard van den Broek runnen samen met zo’n 15 collega’s een accountantskantoor in Midden-Brabant met vestigingen in Kaatsheuvel en in Terheijden.

De gedachte erachter is dat wij als accountants niet alleen zorgen voor het altijd en actueel beschikbaar hebben van de juiste cijfers, maar heel veel meer doen. Want als de cijfers beschikbaar zijn, dan begint het verhaal pas. Jij als ondernemer kan op basis daarvan de juiste beslissingen nemen; met input van ons als jouw beste sparringpartner. Bovendien vinden wij dat je als ondernemer moet groeien en ontwikkelen. Elke dag een stapje beter worden. Met de Powerweek is de eerste megastap gezet!

Ik ben geen ondernemer, kan ik meedoen aan de Powerweek?

Ja, dat kan, alleen verwachten we wel een ondernemers mentaliteit van je. Dus ben je een aanpakker, doorzetter en streef je naar verbeteren? Zowel bij jezelf als binnen de organisatie voor wie je werkt? Dan ben je meer dan welkom!

Het lukt me niet om iedere dag naar Kaatsheuvel te rijden voor het sporten. Kun je daar een mouw aanpassen?

De kracht zit hem natuurlijk in het ‘samen sporten. Samen zweten, afzien maakt het makkelijker dan in je eentje. En ook bij de masterclasses Ondernemen moet je natuurlijk live bij zijn.

Een alternatief zou kunnen zijn om het sporten zelfstandig te doen, zelf hardlopen of in je eigen sportschool. Net wat handig is voor je. Dan hoef je in ieder geval niet in alle vroegte naar Kaatsheuvel.

Wat ook mogelijk is, is om een leuk hotelletje of Bed and Breakfast te boeken. In en om Kaatsheuvel zittten volop leuke hotels. Op deze manier heb je ook dit probleem gefixt!

De Powerweek klinkt heel heftig, hoe weet ik of ik dit wel aankan?

De Powerweek is intensief, maar voor iedereen goed te doen! Ten eerste: Je doet het niet alleen! Er zijn altijd mede cursisten, coaches en trainers die je zullen motiveren en helpen wanneer je dat nodig hebt. Daarnaast is het fysieke onderdeel van de Powerweek op iedereen persoonlijk afgestemd. Iedereen sport bijvoorbeeld op zijn of haar eigen niveau.

Moet ik vrij nemen om de Powerweek te doen?

Nee, dat hoeft zeker niet! De Powerweek is wat betreft werk een week als alle andere. Plan dus je afspraken en je taken zoals je ze altijd plant. Vooraf geven we ook door wanneer de workshops gepland staan, zodat je daar rekening mee kunt houden. Je sport daarnaast elke dag om half 6, waardoor je om 7 uur kunt beginnen met werken. Begin je normaal om half 9 dan heb je direct anderhalf uur netto winst aan werkuren per dag! Vrij nemen hoeft dus niet, sterker nog: je gaat extra kunnen werken tijdens de Powerweek!

Kan ik onderdelen skippen als het mij niet uitkomt?

Ja dat kan. We raden het je niet aan omdat juist de kracht is om in 1 week alles te doen wat we voor jou in petto hebben. Maar mocht een training of bijvoorbeeld een online afsluiting ’s avonds echt niet lukken, dan is dat geen probleem.

Hoe ziet mijn dag eruit tijdens de Powerweek?

We starten iedere ochtend om kwart voor 6 met een uur gezamenlijk sporten in Kaatsheuvel. Daarna ga je gewoon doen wat je altijd doet: dus (meestal) werken of andere zaken die op jouw agenda staan. Drie keer per week (2x in de ochtend van 8.30 uur tot 13.00 uur en 1 x in de middag van 14.30 uur tot 18.00 uur) reserveer je voor de businesstrainingen.

Deze staan gepland op de maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagmiddag. ’s Avonds sluiten we online om 19.00 uur gezamenlijk af, dat is een half uur. De rest van de dag kun je naar eigen inzicht indelen.

Is de Powerweek een terugkerend iets?

Ja zeker! Dit jaar hebben we 2 Powerweken gepland. In 2022 staan er 8 Powerweken gepland. Dus komt het je niet uit dit jaar, geen excuses zoeken: volgend jaar is er keuze genoeg!

Kan ik de investering zakelijk verantwoorden?

Ja, de kern ligt op ontwikkeling van jouw ondernemersvaardigheden, naast persoonlijke ontwikkeling. De kosten kun je als zakelijke kosten verantwoorden.

Ik heb een druk gezin met jonge kinderen? Is de Powerweek wel geschikt voor mij?

Absoluut! De Powerweek is en blijft een week zoals altijd. Je hoeft namelijk jouw huidige taken als lid van je gezin niet te stoppen of aan je partner over te dragen. Je leert juist om jouw eigen leven te combineren met de rol als vader of moeder. Je leert onder andere focus aan te brengen, meer te doen in minder tijd en je ontwikkelt jezelf als persoon. Prima te combineren dus.

Donderdagnacht slapen we niet. Is daar ook iets voor geregeld?

Ja. Het kantoor van Z! Accountants te Kaatsheuvel is geopend. Je kunt, maar dat hoeft zeker niet, daarvan gebruik maken. Om te werken, om te sparren met je mede-deelnemers en een goed gesprek te voeren.