skip to Main Content

Onze missie tijdens de Powerweek

Wij halen je uit je comfortzone, motiveren je om steeds een stap extra te zetten en helpen je in de Powerweek naar de allerbeste versie van jezelf! We vragen veel van je, maar geven ook het uiterste van onszelf aan jou. We doen dit echt samen!

Waarom we de Powerweek organiseren

We kunnen dit niet beter verwoorden dan de bedenker van de Helweek, de Noor Erik Bertrand Larssen. Hij zegt het volgende over waarom hij dit concept bedacht heeft:

“De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Het werd mij deze jaarwisseling maar weer eens duidelijk. Hoe vaak hoor je niet? Goh, het jaar is weer voorbij gevlogen! Ik doe er zelf ook aan mee. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken. Om precies te zijn 4160 weken als we 80 jaar worden. Maar hoeveel van die weken kun jij je herinneren? Van welke weken heb je het meeste geleerd? Welke weken waren belangrijk? Welke brachten je dichter bij je doel, je droom?”

Deze vragen raken de kern van waarom wij de Powerweek in het leven geroepen hebben. Stel jij deze vragen wel eens aan jezelf?

Wij coachen jou tijdens de Powerweek

Tijdens de Powerweek werk je aan het worden van een betere versie van jezelf. De béste versie van jezelf. En dat doe je zeker niet alleen. Samen is namelijk één van de sleutelwoorden deze week. Samen met je mede-cursisten, maar zeker ook samen met ons: de trainers van de Powerweek. Je traint deze Powerweek op verschillende vlakken, zowel fysiek als mentaal. Op elk vlak hebben we dan ook specialisten die jou het beste hierbij kunnen begeleiden en coachen:

Jan van der Hilst

Sales van uit je hart. Beter is het niet te omschrijven wat coach Jan van der Hilst je gaat leren. Het doel van Jan is een bijdrage leveren aan het leren en ontwikkelen van anderen. Op een luchtige en praktische manier. Voorzien van een gezonde dosis humor laat hij je kennis maken met een nieuwe manier van Sales. Geen gekunstelde technieken, ingewikkelde modellen of theorieën, maar gewoon uitgaan van je eigen kracht. Op zoek gaan naar manieren om oprechte verbinding te maken met je klant. Om vanuit jezelf toegevoegde waarde te bieden.

Luuk Haegens

Luuk Haegens van Management Kompasgroep geeft de training ‘Haal meer rendement uit je onderneming’.  Luuk combineert zijn kracht en kennis om jou beter inzicht te geven in de financiële aspecten van jouw onderneming. Door middel van een quickscan en aan de hand van 6 resultaatbepalers ga je aan de slag met je bedrijf. Je krijgt dus niet alleen nieuwe inzichten, maar je gaat ook direct mogelijkheden zien om meer rendement uit je organisatie te halen. Je gaat werken áán je bedrijf, in plaats van voor je bedrijf. Een ontzettend belangrijke training dus tijdens deze Powerweek!

Robert Soethout

Coach Robert Soethout geeft tijdens de Powerweek een interactieve workshop waarin jij aan de slag gaat met je business plan. Als Business Coach bij Eragin weet hij als geen ander ondernemers uit te dagen en ze naar een hoger plan te tillen. Vooraf aan de Powerweek geeft hij je een opdracht en instructies waarmee je aan de slag kan voor je Business Plan. Tijdens de 3-uur durende workshop in de Powerweek kun je dus écht inhoudelijk aan de slag met het plan voor jouw onderneming.

Jochen, Sjef en Nicole

Naast de mentale krachttraining komt de fysieke training ook aan bod tijdens de Powerweek. En ook dat moet goed en deskundig begeleid worden! Dat gebeurt dan ook in de vorm van Jochen Kronenberg, Sjef Verhulst en Nicole Vos, personal trainers bij Fit & Strong. Zij weten als geen ander hoe je ongezonde patronen in je levensstijl kunt doorbreken. Hun passie voor een fit lichaam en jezelf sportief uitdagen motiveren jou tot persoonlijke successen tijdens de Powerweek, én nog lang daarna!

Ervaringen van deelnemers

Vandaag de enige echte Powerweek afgesloten (gebaseerd op het boek Helweek) met een geweldig gaaf team van ondernemers. 7 dagen lang 05 uur opstaan, elke dage om 5.45 uur sporten, normale werkdagen draaien, 3 x mooie businesstrainingen, geen TV en social media en nog ff een hele nacht doorwerken. Wat een toffe week, veel leermomenten persoonlijk en zakelijk. Inzoomen op je doelen, confrontaties met gewoontes…. Even een week uit je comfortzone… dank je wel Michel Zoutewelle voor de uitnodiging en dank je wel Sanne van Schaik Joost van den Hooven Rowdy de Bruijn Mike Vink Luc Boonen AA Gerwin Witlox RA RC MSc dat jullie met mij de powerweek aangingen. #team #powerweek #blijvenleren

Stephanie

Door het gewoon te gaan doen én ervaren weet je pas waar je echt toe in staat bent. Het samen doen schept een band en geeft stimulans om door te gaan, ook al doe je het voor jezelf. Na deze week weet je dat je tot veel toe in staat bent en het maakt beslissingen nemen in de toekomst gemakkelijker. Ik ben een ervaring rijker en staat jaarlijks op mijn doelenlijst.

Renate

Uitdagend, grensverleggend, terug naar je IK.

Jurgen

Er is zoveel mogelijk door middel van de juiste planning , je tijd effectief indelen en het dag tot dag uitwerken van de verschillende opdrachten hebben hier enorm aan bijgedragen. Ik heb geleerd hoe ik kan switchen tussen verschillende modi, zodat ik niet alleen op het juiste moment de personal trainer was voor mijn klanten, maar op het moment dat ik thuis kwam, ook de zoon kon zijn die ik wilde zijn. De Powerweek heeft mij een enorme boost gegeven!

Steef

Mijn belangrijkste les van de Powerweek in 2019 is dat jezelf veranderen veel sneller positief resultaat oplevert in vergelijking met het wijzen naar omgevingsfactoren, trends of andere mensen/bedrijven.

Sander

Wat klinkt als een Helweek, bleek een week om nooit meer te vergeten. Zoveel geleerd over mezelf in 1 week, focus, aandacht, structuur. Zie het als een APK keuring, blijf investeren in je fysieke en mentale fitheid!

Marco

Van Helweek tot Bestweek in simpelweg 7 dagen, de beste week van je leven!

Jochen

De verbroedering tussen de deelnemers.

Angelo

Gaaf! Vooral dat je veel meer kunt dan je vooraf denkt. En je in 1 week compleet in control bent; een kickstart voor mijn verdere leven.

Michel