skip to Main Content

Onze missie tijdens de Powerweek

Wij halen je uit je comfortzone, motiveren je om steeds een stap extra te zetten en helpen je in de Powerweek naar de allerbeste versie van jezelf! We vragen veel van je, maar geven ook het uiterste van onszelf aan jou. We doen dit echt samen!

Waarom we de Powerweek organiseren

We kunnen dit niet beter verwoorden dan de bedenker van de Helweek, de Noor Erik Bertrand Larssen. Hij zegt het volgende over waarom hij dit concept bedacht heeft:

“De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Het werd mij deze jaarwisseling maar weer eens duidelijk. Hoe vaak hoor je niet? Goh, het jaar is weer voorbij gevlogen! Ik doe er zelf ook aan mee. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken. Om precies te zijn 4160 weken als we 80 jaar worden. Maar hoeveel van die weken kun jij je herinneren? Van welke weken heb je het meeste geleerd? Welke weken waren belangrijk? Welke brachten je dichter bij je doel, je droom?”

Deze vragen raken de kern van waarom wij de Powerweek in het leven geroepen hebben. Stel jij deze vragen wel eens aan jezelf?

Wij coachen jou tijdens de Powerweek

Tijdens de Powerweek werk je aan het worden van een betere versie van jezelf. De béste versie van jezelf. En dat doe je zeker niet alleen. Samen is namelijk één van de sleutelwoorden deze week. Samen met je mede-cursisten, maar zeker ook samen met ons: de trainers van de Powerweek. Je traint deze Powerweek op verschillende vlakken, zowel fysiek als mentaal. Op elk vlak hebben we dan ook specialisten die jou het beste hierbij kunnen begeleiden en coachen:

Jan van der Hilst

Stel je voor, een sales masterclass die jouw hart raakt en jou inspireert om oprecht verbinding te maken met je klanten. Dat is precies wat je kunt verwachten tijdens de unieke en interactieve masterclass ‘Sales vanuit je Hart® ‘ tijdens de Powerweek.

Coach Jan van der Hilst neemt je mee op een ontdekkingsreis naar jouw eigen kracht en laat je zien hoe je oprechte waarde kunt bieden aan jouw klanten.

Geen ingewikkelde modellen of gekunstelde technieken, maar een frisse en praktische benadering van sales. Jan’s doel is om een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Met een gezonde dosis humor en luchtigheid, helpt hij jou om op zoek te gaan naar manieren om een echte verbinding te maken met je klant en vanuit jezelf toegevoegde waarde te bieden.

Tijdens de masterclass zullen we samen met Jan en de andere deelnemers jouw sales aanpak analyseren en nieuwe inzichten opdoen om jouw hart-gedreven sales strategie te versterken.

Ben jij klaar om je hart te volgen en op een authentieke manier jouw klanten te bereiken? Meld je dan nu aan voor de Powerweek en ervaar zelf de kracht van Sales vanuit je hart!

André van Wijlen

André van Wijlen, eigenaar van Lifeness Coaching, ondernemer en coach geeft de masterclass ‘Sterk aan de Slag’.

Deze masterclass is gericht op het verbeteren van de productiviteit en het behalen van jouw doelen. Het bevat verschillende strategieën en technieken om effectiever te werken en te plannen. Enkele belangrijke concepten uit de masterclass zijn: 

  • het belang van het definiëren van het doel van je onderneming en het koppelen van een tijdslimiet en financiële uitdaging (omzet of winst) eraan. Een goed hulpmiddel is om het doel SMART te maken (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden); 
  • het belang van het dagelijks maken van een To-Do lijst om inzichtelijk te maken wat er allemaal op je bord ligt. Bepaal wat je zelf gaat doen, wat je delegeert of skipt en prioriteer je werkzaamheden en acties; 
  • het maken van een dagelijkse planning, bij voorkeur de avond ervoor, en het treffen van de nodige voorbereidingen voor spannende of uitdagende taken; 
  • het belang van het aannemen van een sterke “Innerstance” (innerlijke houding) en het gefocust aan de slag gaan. Door het steeds aannemen van een sterke Innerstance gaat uiteindelijk de conversatie in je hoofd veranderen; 
  • focus op de dingen waar je controle op hebt en zorg ervoor dat de werkzaamheden rechtstreeks te maken hebben met het behalen van je doel. 

Een ontzettend belangrijke training dus tijdens deze Powerweek!

Robert Soethout

Coach Robert Soethout geeft tijdens de Powerweek een interactieve masterclass met als onderwerp ‘Werken aan jouw doelen’.

In deze masterclass zullen we het Business Model Canvas verkennen, een krachtige tool ontwikkeld door Alex Osterwalder in 2010. Het doel van deze training is om je te helpen je bedrijfsmodel op een visuele en gestructureerde manier in kaart te brengen, zodat je beter kunt begrijpen hoe je bedrijf waarde creëert, levert en te gelde maakt. En we gaan natuurlijk aan de slag met jouw eigen canvas business model voor misschien wel een supergaaf business-idee!

Jochen en Sjef

Naast de mentale krachttraining komt de fysieke training ook aan bod tijdens de Powerweek. En ook dat moet goed en deskundig begeleid worden! En daar hebben we Jochen Kronenberg en Sjef Verhulst voor, personal trainers bij Fit & Strong. Zij weten als geen ander hoe je ongezonde patronen in je levensstijl kunt doorbreken. Hun passie voor een fit lichaam en jezelf sportief uitdagen motiveren jou tot persoonlijke successen tijdens de Powerweek, én nog lang daarna!

Ervaringen van deelnemers

Vandaag de enige echte Powerweek afgesloten (gebaseerd op het boek Helweek) met een geweldig gaaf team van ondernemers. 7 dagen lang 05 uur opstaan, elke dage om 5.45 uur sporten, normale werkdagen draaien, 3 x mooie businesstrainingen, geen TV en social media en nog ff een hele nacht doorwerken. Wat een toffe week, veel leermomenten persoonlijk en zakelijk. Inzoomen op je doelen, confrontaties met gewoontes…. Even een week uit je comfortzone… dank je wel Michel Zoutewelle voor de uitnodiging en dank je wel Sanne van Schaik Joost van den Hooven Rowdy de Bruijn Mike Vink Luc Boonen AA Gerwin Witlox RA RC MSc dat jullie met mij de powerweek aangingen. #team #powerweek #blijvenleren

Stephanie

Door het gewoon te gaan doen én ervaren weet je pas waar je echt toe in staat bent. Het samen doen schept een band en geeft stimulans om door te gaan, ook al doe je het voor jezelf. Na deze week weet je dat je tot veel toe in staat bent en het maakt beslissingen nemen in de toekomst gemakkelijker. Ik ben een ervaring rijker en staat jaarlijks op mijn doelenlijst.

Renate

Uitdagend, grensverleggend, terug naar je IK.

Jurgen

Er is zoveel mogelijk door middel van de juiste planning , je tijd effectief indelen en het dag tot dag uitwerken van de verschillende opdrachten hebben hier enorm aan bijgedragen. Ik heb geleerd hoe ik kan switchen tussen verschillende modi, zodat ik niet alleen op het juiste moment de personal trainer was voor mijn klanten, maar op het moment dat ik thuis kwam, ook de zoon kon zijn die ik wilde zijn. De Powerweek heeft mij een enorme boost gegeven!

Steef

Mijn belangrijkste les van de Powerweek in 2019 is dat jezelf veranderen veel sneller positief resultaat oplevert in vergelijking met het wijzen naar omgevingsfactoren, trends of andere mensen/bedrijven.

Sander

Wat klinkt als een Helweek, bleek een week om nooit meer te vergeten. Zoveel geleerd over mezelf in 1 week, focus, aandacht, structuur. Zie het als een APK keuring, blijf investeren in je fysieke en mentale fitheid!

Marco

Van Helweek tot Bestweek in simpelweg 7 dagen, de beste week van je leven!

Jochen

De verbroedering tussen de deelnemers.

Angelo

Gaaf! Vooral dat je veel meer kunt dan je vooraf denkt. En je in 1 week compleet in control bent; een kickstart voor mijn verdere leven.

Michel