skip to Main Content

Jan van der Hilst

Stel je voor, een sales masterclass die jouw hart raakt en jou inspireert om oprecht verbinding te maken met je klanten. Dat is precies wat je kunt verwachten tijdens de unieke en interactieve masterclass ‘Sales vanuit je Hart® ‘ tijdens de Powerweek.

Coach Jan van der Hilst neemt je mee op een ontdekkingsreis naar jouw eigen kracht en laat je zien hoe je oprechte waarde kunt bieden aan jouw klanten.

Geen ingewikkelde modellen of gekunstelde technieken, maar een frisse en praktische benadering van sales. Jan’s doel is om een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Met een gezonde dosis humor en luchtigheid, helpt hij jou om op zoek te gaan naar manieren om een echte verbinding te maken met je klant en vanuit jezelf toegevoegde waarde te bieden.

Tijdens de masterclass zullen we samen met Jan en de andere deelnemers jouw sales aanpak analyseren en nieuwe inzichten opdoen om jouw hart-gedreven sales strategie te versterken.

Ben jij klaar om je hart te volgen en op een authentieke manier jouw klanten te bereiken? Meld je dan nu aan voor de Powerweek en ervaar zelf de kracht van Sales vanuit je hart!